Effektiv hantering av ditt företags ekonomiska frågor

Vi erbjuder samtliga tjänster inom ekonomi och administration som små och medelstora företag i sydvästra Skåne behöver. Vårt mål är att bidra till att skapa väl synliga affärsresultat för våra kunder i form av t ex högre lönsamhet genom att effektivisera och förenkla deras administration. Klicka och upptäcka de tjänster vi erbjuder.

Bokföring och redovisning

Att uppnå effektiva och enkla rutiner för redovisning och ekonomisk förvaltning accelererar framgång. Vi är redo att samarbeta med dig och att ta ansvar för att hantera de ekonomiska rutiner som passar ditt företags krav och behov.

Läs mer om redovisning

Löneadministration

Det krävs mycket tid och expertis att hantera aktuella lagar, avtal och regler inom lönehantering. Vi ta hand om hela löneadministrationen — från kollektivavtal till skatt, sekretess, tidrapportering, reseräkningar, m.m. — och erbjuder rätt lön i rätt tid.

Läs mer om löneadministration

Skatt

Det är lätt att hamna fel bland skattereglerna och det kan bli dyrt. Vi erbjuder ett brett utbud av skattetjänster och ett nära samarbete med ditt företag för att förverkliga era bästa möjligheter till skattebesparingar.

Läs mer om skatt

Starta företag

Funderar du på att starta företag? Då måste du bestämma vilken företagsform företaget ska ha. Kan du starta utan att låna pengar eller krävs det att du tar ett banklån för att du skall kunna förverkliga din affärsidé? Det är många frågor inför att starta och driva ett fö­re­tag och ju bättre du för­bereder dig, desto större chans har du att lyck­as så att du finns kvar som företagare även efter några år. Vi hjälper dig att bilda ditt bolag stabilt från grunden.

Läs mer om starta företag

Avveckla företag

Det är mycket viktigt att som företagare kunna avsluta sin yrkesverksamhet på rätt sätt, dvs på det sätt som är mest gynnsamt. Tillgångarna förvandlas till pengar, skulderna betalas och ett eventuellt överskott fördelas till ägarna. Du kan överlåta allt pappersarbete och myndighetskontakter till oss. Vi kan även ta på oss uppdrag som likvidator vid frivillig likvidation, vilket är ett vanligt sätt att avveckla ett mindre aktiebolag. Vi är med dig igenom hela processen.

Läs mer om avveckla företag

Ekonomisk rådgivning

Sund affärsutveckling bygger på förståelse, insikt och åtgärder. Genom att vara nära varje kunds affärer kan vi identifiera och hantera risker och affärsmöjligheter i samband med ekonomiska transaktioner, organisatorisk effektivitet och affärsutveckling.

Läs mer om ekonomisk rådgivning