FöretagsEkonomerna samarbetar med experter inom flera olika områden. Här får du en snabb överblick över vilka de är.

SRF
Vår viktigaste partner är Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF), som organiserar redovisningskonsulter över hela landet. Ett krav för medlemskap är att man inordnar sig i svensk standard för redovisning, REKO.

Läs mer på www.srfkonsult.se

ISO
Sveriges Redovisningskonsulters Förbund samordnar också kvalitetssäkring genom ISO-certifiering.

Läs mer på www.iso.org och www.sfkcertification.com

Fortnox AB
Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer.

Läs mer på www.fortnox.se

Hjtech AB
Hjtech AB tillhandahåller installation, support och underhåll av företags datorer, servers och nätverk till mindre och medelstora företag.

Läs mer på www.hjtech.se

tholin_logo

Tholin & Larsson
Tholin & Larsson är samarbetspartner i frågor om skatt. Tholin & Larsson har mångårig erfarenhet av information, utbildning och konsultation inom beskattning. FöretagsEkonomerna samarbetar även med andra skattekonsulter.

Läs mer på www.tholin.se.

Hogia
Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och systemlösningar för företag som vill fokusera på sina verksamheter istället för på krånglig och tidsödande administration.

Läs mer på www.hogia.se/

Revisionsbyråer
Andra organisationer vi samarbetar med är revisionsbyråer i de fall våra kundföretag behöver revision. FöretagsEkonomerna har frekventa kontakter med t. ex. EY och SET Mazars, men även revisorer från mindre byråer.